A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 244

SMAAKMAKKERS - Hoe te gebruiken?

Ga lekker los in de keuken en laat je creativiteit stromen.

Standaard

Hoe te gebruiken?

Met Smaakmakkers kun je je creativiteit laten stromen. Met de verschillende smaken geef je elk gerecht je eigen favoriete twist. Wil jij ook eens lekker los gaan met Smaakmakkers, maar je weet nog niet precies hoe ? we hebben een aantal toepassingen op een rijtje gezet:

• Marineren van vlees, vis, kip : gebruik ca. 80 gram / kg en laat de marinade lekker intrekken.

• Wokken van vlees, vis en groenten :  gebruik naast de standaard olie ook een shot Smaakmakkers. Olie in de pan doen,  dan de vlees/kip reepjes in de pan , een paar shotje Smaakmakker verdelen over het vlees en licht aanbakken, dan de groente erbij, aan het eind de voorgekookte rijst toevoegen, nog een paar shotjes Smaakmakkers over de rijst doen , doormengen,  klaar.

• Hou je van gebakken aardappeltjes :  simpel je aardappeltjes kruiden met smaakmakkers en bakken (anti-aanbak pan)

• Zelf je kruidenboter maken :  Vermeng boter met een beetje Smaakmakker Wild Garlic Party

• Je maakt je soep bijzonder met een kleine toevoeging van je favoriete Smaakmakker.

• Verwen je vrienden met een heerlijke Smaakmakker Chipsdip. Hoe?: neem frietsaus of mayo en vermeng in verhouding 1:10 je favoriete Smaakmakker.

• Een lekkere dressing maken : Vermeng yoghurt ( bio, gewoon, grieks) met je Smaakmakker, iets suiker of honing naar smaak toevoegen  ..klaar.

• Je borrelkaas wordt extra lekker met een beetje Smaakmakkers dipsaus. Puur of als 1:10 mix met frietsaus/mayo.

• Krijg je onverwacht visite...brood heb je vast nog wel in huis. Smeer een laagje Wild Garlic Party op je brood of stokbrood. Even in de oven of onder de grill en iedereen zal versteld staan. Heb je toevallig ook nog gehakt, ui, tomaat en kaas in huis, dan wordt het helemaal smullen.

Altijd goed schudden voor gebruik.  Geopend gewoon houdbaar in de voorraadkast . Is het laatste in de fles een beetje dik ? dan en beetje olie erbij doen en goed schudden. Zo gaat ie helemaal leeg.

NIEUWS

  • Smaakmakkers introduceert zeezout en kruidenzouten met minder zout

    lees meer
  • Smaakmakkers introduceert Vegetarisch Gehakt en Crunchys op basis van Zonnebloemeiwit

    lees meer
Meer nieuws

SMAAKMAKKERS IN UW ASSORTIMENT?

Klanten kiezen steeds bewuster. ‘Lekker makkelijk’ blijft belangrijk, maar biologisch en eerlijke ingrediënten geven vaker de doorslag. Met Smaakmakkers® komt u tegemoet aan de wens van uw klanten.

Meer informatie!